Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
designroomcornwall

Video not playing on iPhone X with version 7.1

Recommended Posts

I'm working on a site using SS 7.1 and I'm having issues with video playing properly on iPhone X. Has anyone else had problems with this and is there a solution? All other devices seem ok now (there were issues recently that seem to have been resolved). Video is hosted on Vimeo.

Site is https://pendower-beach.squarespace.com

I can send login password if anyone can help me out with this.

Edited by designroomc
Initial Revision

Share this post


Link to post

I'm having the same problem with background video hosted by Vimeo. The iPhone X with SS v7.1 are not autoplaying the background video on an index page.  All other iPhones are playing the background video fine.  

Edited by bluedev
typos

Share this post


Link to post

Hi Squarespace, if you have any definition of this problem, please let us know. Maybe we can help with creating the solution. 

Problem symptoms: 

  • Squarespace 7.1
  • iPhone X (Google Pixel 4 may be a problem too, needs confirmation) All other phones work
  • Background video hosted at Vimeo 
  • Background video does not auto play, only fallback image loads

More background

  • Low power mode off, phones fully charged
  • No console errors detected
  • Vimeo adaptive bitrates working on other devices
  • The endpoints confirmed to work as expected
    • iPad Pro, iPad, Chrome Mac, Chrome PC, Edge, Safari
    • Chrome dev simulator of Google and Apple mobile devices.
    • Safari dev simulator of Apple devices.

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...