Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'video'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Selling & Scheduling Your Services
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Club Discussion
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Club Discussion
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location


Badges


Expert ID

  1. Site URL: https://doublevision.squarespace.com/ I'm trying to add a video that displays in full bleed. Currently I'm using the 'Video' option when choosing 'Add Section'. Currently working in in 7.1, and have not managed to make any of the CSS that people have provided out there work. An example of what I'm EXACTLY trying to achieve is the video that can be found by scrolling down in here: https://www.davidoscroft.com/polo-denim-fall-2019 Pass: DVTest
  2. Site URL: https://tambourine-apple-mx9f.squarespace.com/semc Hello! I've followed various bits of advice on here and got a video to auto play on a one of my site pages but in order for it to display properly on the desktop page I changed the width and height to values that are appropriate. This means that it displays absolutely huge on mobile and hangs off the edge of the screen. Is there some code I can use to adjust this and how can I stop this happening on other similar videos on other pages, when I upload them? Similarly I wanted to add a secondary logo in my footer which again displays huge on mobile. Is there a way to adjust this for mobile as the spacer modules don't display. Thanks in advance!
  3. Site URL: https://esportsengine.gg/ Hi all! First time posting - I've tried to look up the answer on this, but haven't had any luck, so please let me know if this can be found elsewhere. Anyways, I was wondering if I can replicate the look/design by using Squarespace found on this website: https://esportsengine.gg/ Specifically I'm looking at the 1st section (after the top banner) that has a red tinted video on the left with the words "WE WIN WHEN YOU WIN" on the right. It appears that the left side is a video and the right is a text block. But, when scaling the browser size, the video maintains it's aspect ratio and stays locked to the bottom and top of the section. Additionally, the words don't cross over onto the video, but instead maintain their positioning on white. On mobile the words appear beneath the video. Is is something that is possible utilizing Squarespace? Any and all help is appreciated -- total coding newbie, so go easy on me, thank you!
  4. Hi. I have tried to embed code from both Vimeo and Youtube using their automatic startup code option (under share options) but when I run it it stills requires me to click the play button. Any ideas on how to do this would be appreciated, either Youtube or Vimeo is fine.
  5. Site URL: https://lonesprucetestsite.squarespace.com/new I'm looking to try and create a video lightbox that pops up when you click the hover over link on this gallery grid. Looking to be able to play the video on this same page, close it out and move to another one without changing pages. Please help!
  6. Site URL: https://cat-wedge-xh9c.squarespace.com/about I have not been able to get a clear answer on getting my background/banner video to autoplay on mobile. I've got a background video coming from YouTube, which I know has been having problems, so lower on the page I added a background video from Vimeo (I have Vimeo Plus) to test out. I know that video needs the playsinline attribute to autoplay on mobile, but where? How do I add this? adding "?autoplay=1" does nothing. Or is it actually just impossible to get background videos to autoplay on mobile on Squarespace 7.1? Do I need some third party product? I saw one site that said I needed to download Handbrake to make video autoplay on mobile? Any explanations would be so appreciated!
  7. Site URL: https://.brentwood-modern.com I just want my video to loop! I have tried many different code variations and all fail...GREATLY appreciate any help!! site is password protected: "House" (not the video on the homepage, but the video on the "video" page) <iframe class="embedly-embed" src="//cdn.embedly.com/widgets/media.html?src=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FLIdQYIAG_Sc%3Ffeature%3Doembed&display_name=YouTube&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DLIdQYIAG_Sc&image=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FLIdQYIAG_Sc%2Fhqdefault.jpg&key=c6502efcb3c84824bc6c1f27d683be13&type=text%2Fhtml&schema=youtube" width="854" height="480" scrolling="no" title="YouTube embed" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen="true"></iframe>
  8. Site URL: https://www.pivote.world/ Hi there, I think this is an issue lots of people have encountered, but I couldn't find any appopriate solution digging on the forum... I uploaded a video on YouTube in order to use it as a background for my website. Problem is, the video, which is originally quite good in terms of quality, appears very low res on Squarespace. The quality is fine on YouTube, as long as you specify "HD" in the settings. Is there a way to force SquareSpace to use the HD version of the video while stremaing on my website ? What solutions could there be, to help improving the video quality ? Is it possible to embed the video instead of using YouTube link ? Given that I already applied all the advices given by SquareSpace on this link : https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/218562738-Adding-background-videos?&_ga=2.260837517.1875337006.1626964554-256079455.1626102062#toc-design-tips
  9. Hi The opening page of my site has background video using the standard squarespace method. It works perfectly on desktop. Previously the background video seemed to worked fine on mobile too (iphone..chrome.. ios 13.4.1). But now the background video has stopped working on mobile. It's just a black screen. It's extremely frustrating. If i embed video on the page manually, i can get it to autoplay on mobile (using background=1) . But it doesn't look right (it does not fill the screen). Is there a way to match the squarespace background video look (ie always filling the screen, and zooming in to the centre of the video on mobile) using specific embed code? Or has anyone found a way to get squarespace background video to work on mobiles (i've seen plenty of non-squarespace sites that work fine)? Thanks
  10. Site URL: https://www.iv-profusion.com/ Hi everyone, I'm having a hard time formatting this video on both mobile and desktop (most importantly desktop view) as you can see, my captions below are cut. Can someone please help me with the css codes to format this? Thank you!
  11. Site URL: https://raccoon-radish-ytrb.squarespace.com/ I'm having an issue with my homepage, which is currently a YouTube video in the background on desktop browsers and working perfectly fine there, but on mobile phones, it shows the fallback image, which is fine, but when you start scrolling down, that video section becomes white. And it stays white even when you scroll back up. On my iPad, it also shows the fallback image and although that section doesn't become completely white when you scroll down, it does become partly white. You can see for yourself. Passcode is flutesandflutists Any help would be appreciated. EDIT: I've been playing with the image dimensions and noticed that if I shrunk the width to 2500 pixels, it's appearing a little better on mobile. Instead of turning entirely white, it's only about half. So it's probably something to do with the dimensions. I then resized it according to what SS recommends, which is apparently 2500 x 1500 for banner images but then that made it a bit worse, with roughly 1/8 of the image turning white. I also noticed that as I'm scrolling down, the image looks like it's trying to zoom in but it's behaving strangely. I don't want to have any effect for the fallback image but I can't seem to change it.
  12. Site URL: https://violet-crocodile-843a.squarespace.com/config/ How do I edit a youtube embedded video link to loop?
  13. Site URL: https://virginsuncare.com I am trying to get my background video to play with sound on Squarespace Version 7.1. Is there any code to interject somewhere that will allow this? The sounds comes through perfectly when using just a Video Block but it doesn't come through at all when embedding the video into the background. I would really appreciate any guidance here. Thank you!
  14. Hi there! I am working up a trial site (so not available right now) and I have set up some CSS code for a full-width video player. It looks and works great, but has a little bit of padding on the top and bottom - despite setting that to 0px. See below: [data-section-id="60e4534485053e2e8634f482"]{ overflow-x: hidden !important; overflow-y: hidden !important; .content-wrapper { padding: 0px !important; margin: 0px auto; display: contents; } } #player { padding-bottom: 0px !important; padding-top: 0px !important; } It's an issue because the section below it is a different color so it stands out. And when I set the video section to that same color, it has the small line at the top. Any help is appreciated! Thanks!
  15. Site URL: https://www.kevalahealth.com.au Hello everyone, Sorry if this question has been answered before as I have tried to follow instructions on here and its not working! QU: I'm trying to embed a youtube video onto my site so it can autoplay and not have other youtube videos follow on after mine! I've tried to use the formula from Kelli_carley in previous emails and its not working. See my attachment. QU: Do I save my video to a playlist first, then use that embed code and make the relevant changes as advised by Kelli ? See her attachment? I have tried both ways. Hope someone canhelp? Jodie 🙂🙂
  16. Hello — I am looking for a custom CSS code to either remove the play button on a video gallery or to make it fully transparent. As it stands, the play button is directly where I need my text to be. Website here
  17. Site URL: https://wolverine-magenta-733g.squarespace.com/ Hi there, I'm using the following embed data to host an infinite loop, HD video from vimeo on the de-facto landing page i've created: <pre class="source-code"><div><div style="padding:0% 0 0 0;position:relative;"><iframe src="https://player.vimeo.com/video/535604908?background=1;autoplay=1;loop=1;title=0;byline=0;portrait=0" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe></div><script src="https://player.vimeo.com/api/player.js"></script></div></pre> The landing page has hidden header and footer with the following injected css ([landing page]/settings/advanced/header css injection): <style> #footer, #preFooter { display: none; } </style> <!-- Hide header & navigation --> <style> #header { display: none } > #siteWrapper {background-color:#ffffff !important;} </style> <!-- Hide announcement bar --> <style> .sqs-announcement-bar { display: none !important } </style> This a huge solve for me as I found the Cover Page builds to only offer background videos at 720P with a 6s full resolution delay. Trouble is now, on mobile, my video position floats to the top (a problem I'm posting about on another thread), AND has a grey shadow/border around my vid box when using with my actual cell phone (with a recently cleared history/cache). I've taken this up w 3 separate SS helpline associates, each with a newer iPhone than mine/myclient's, and each rep claim to see no such border. Also, when in the site editor on my laptop here, in the mobile preview mode, no such border exists. Apologies for the grainy image, the screenshot was taken by my laptop, of my phone, because when a screenshot is taken on my phone, THE GREY BORDER DOESN'T EVEN SHOW UP IN THE SCREENSHOT. Any help in ghost busting this problem is appreciated_
  18. Hello, Is it possible to use a background video on the landing page of a website, while using a photo as the background of that same section on mobile devices? Or, is it possible to adjust the background video such that it automatically appears well on mobile devices too? (It already looks good on a desktop, but doesn't appear properly on mobile devices.) New to all this - would be grateful for any assistance! Thanks. 🙂
  19. Site URL: http://www.bostoncreativeheadshots.com If I add a cover page with a welcome video is it possible to have it be a custom size rather than fill the whole screen? Thanks, Darren
  20. Site URL: http://www.bostoncreativeheadshots.com I would like add a welcome video to my promotional popup. Is that possible? Thanks, Darren
  21. Site URL: http://www.palpable-media.com Please please help: VIDEO BANNERS NOT DISPLAYING AND CUSTOMER SERVICE NOT HELPING Problem: I paid A LOT of money to license expensive video for my site banners. BUT THEY DISAPPEAR in mobile!!! the mobile site displays lots of EMPTY SPACE on mobile where there should be video content This is business critical: Part of our work is events and tech so we need to SHOW the work!! Can someone please please help?? Whenever I contact customer service I get lame excuses, and irrelevant links. I feel like if they cant give me a functional site I want a discount because this is hurting my business!!! We already went over-budget on the website and no clients yet so I cant really afford to spend more to get someone external to fix it.... THANK YOU FOR YOUR SUGGESTIONS!!! p.s. WTF Squarespace? THIS IS NOT A NEW PROBLEM - Stop blaming this on Vimeo, youtube: you clearly cant seem to fix this - Ive seen posts that go back years. This is bad. And your customer service is THE WORST. GoDaddy has the BEST customer service, people who answer the phones and fix problems asap. This whole process has been a nightmare.
  22. Hi. I am trying to embed 9:16 (or other aspect ratio videos) I have hosted on vimeo. Unfortunately the video block is only 9:16 so the video layout looks pretty terrible as I have lots of wasted space on the sides of the video block. It makes having a nice tall 9:16 video with type on the side of it pretty much impossible. . Friends of mine that use WP to host can make it work fine with 9:16 vid's on vimeo. How can I do this on on SquareSpace? Thank You!
  23. Site URL: http://www.linehouse.london/tsp Hi everyone, I've been trying to get two Vimeo videos on a page (www.linehouse.london/tsp) to autoplay on loop, but after trying 5 different things and checking every thread about it here on the forum, I am still unable to make it work. Sometimes it works once, and then 'breaks' (as in, stops autoplaying after I refresh the page). Or it autoplays on my machine but not on others. I've tried doing it as a video block with embedding code, or simply as a code block - same disappointing results... Here's the code I've been using: <iframe src="https://player.vimeo.com/video/497646469?autoplay=1&loop=1&autopause=0&controls=0&title=0&byline=0&playbar=0" width="640" height="373" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe> I'd also love to hide the Vimeo controls, if possible (I don't have a Premium vimeo account so can't change this is vimeo settings). Thanks!
  24. Site URL: https://www.billydupee.co.uk I'm having issues with one of my Vimeo videos which isn't displaying as full width on my home page. The video does randomly sometimes display full width but when I refresh the page, or reorder the projects it will crop to have black bars on the left or right. All my other Vimeo videos are cropping to the edge. How can I make this one specifically span the full width of my page? Screen shot attached to show how its currently displaying.
  25. Site URL: https://www.davidoscroft.com/ Going round in circles trying to get the Vimeo content to embed edge to edge in this template. Any ideas welcome! I'm sure its something simple I'm missing!
×
×
  • Create New...