Jump to content

Custom code working in Editor but needs refresh on live site

Recommended Posts

Site URL: https://www.ecomfashionphotography.com/

I can't seem to figure out why I have custom code that's working beautifully in the editor but when viewing on live site it gets stuck. On the home menu when clicking on quote, that page needs a refresh to load correctly. Then, when clicking either of the buttons on that page, those pages need a refresh to load correctly.

Here's the custom code I have on the Quote page:

<script src="https://player.vimeo.com/api/player.js"></script>

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/428133744?h=ff5deeb3a9&autoplay=1&loop=1&title=0&byline=0&portrait=0" style="mix-blend-mode:multiply;filter:blur(25px);position:fixed;top:0;left:-200%;width:500%;height:100%;opacity:1;" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


<style>
  #siteHeader {
    background-color: rgba(155, 155, 155, 0.7) !important;
    padding: 20px;
    margin: 0;
    height: 10vh;
}

/*.title-desc-outer-wrapper */

body:not(.collection-type-gallery).tweak-show-page-title-overlay-always .title-card,
body:not(.collection-type-gallery).tweak-show-page-title-overlay-in-index.has-index-nav .title-card,
body:not(.collection-type-gallery).tweak-show-page-title-overlay-not-in-index:not(.has-index-nav) .title-card {
    background: linear-gradient(150deg, rgba(248, 13, 161, 1) -17%, rgba(3, 68, 245, 0.9976584383753502) 100%);
    opacity: .9;
}
  
body:not(.collection-type-gallery):not(.collection-type-index) .main-content-inner-wrapper {
    z-index: 500;
}

.medium-button-style-outline .sqs-block-button .sqs-block-button-element--medium:hover {
    background-color: rgba(255, 255, 255, 1);
    border-color: rgba(255, 255, 255, 1);
    color: rgba(249, 30, 162, 1);
}
</style>

 

Any help would be greatly appreciated!

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

2 hours ago, Caramia said:

I can't seem to figure out why I have custom code that's working beautifully in the editor but when viewing on live site it gets stuck.

Some templates have an Ajax Page Loading feature that improves website performance but it can cause issues for code that wasn't written specifically for it. The Ajax feature is disabled when you're logged on, so you'll be blissfully unaware of any issues 🙂.

See my guide for more information: Why does Squarespace code only work on refresh?

Improve your online store with our extensions.
About: Squarespace Circle Leader since 2017. I value honesty, transparency, appreciation and great design ♥.
Work: Squarespace Developer and founder of SF Digital, building the features Squarespace didn't include™.
Content: Links in my posts may refer to SF Digital products or may be affiliate links.

Buy me a coffee

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.