Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

yourfluf

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Investigating - We are currently investigating an issue where CSS is not rendering properly on Squarespace 7.1 sites. https://status.squarespace.com/ looks like it is site wide
  2. Site URL: https://retroralph.uk My site has crashed - looks very strange. I didn't make any changes, just refreshed the page and the formatting has gone crazy. Please help.
  3. Thank you!! How can I change the padding to match the grid below?
  4. There was an error with displaying a grid on my home page, so I inserted individual product blocks instead. I would like these to display in two columns instead of one. Is this possible?
  5. As you can see, I have tried again and refreshed the page. It still only has one column
  6. I have tried to use this on my site, but it doesn't seem to work when I posted in the custom CSS section. Am I missing something? My site is: https://retroralph.uk/
  7. Site URL: https://retroralph.uk/store-retroralph Hi, Hope to get some help with resizing my category title on mobile and desktop view. I have tried using the code from another squarespace forum with no luck. Much appriated, Rian @tuanphan
  8. Happy it helped!
  9. I have managed to fix it! It was adjusting the "gallery thumbnail placement" to below in editing the product items
  10. @paul2009 Hi Paul - I see you have helped people with the products page design before and I was hoping you could help me? I am having issues with the titles of the products as when viewed on a mobile it cuts some of the letters to a new line
  11. Also how do I auto size the titles so it doesn't cut the letters to a new line?
  12. Site URL: https://retroralph.uk/ Something strange happened to my website, in the commerce section on the mobile view - it suddenly created a large gap underneath my product photo (between the description). It was working perfectly earlier and I can't fix it anwhere. PLEASE HELP The first photo shows how it looked, while the second and third shows how it looks now.
×
×
  • Create New...