Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • News and Announcements
    • Getting Started With Squarespace
    • Coding and Customization
    • Commerce
    • Selling & Scheduling Your Services
    • Feedback on Your Site
    • Images and Videos
    • Pages and Content
    • SEO and Marketing
    • Site Design and Styles
    • Resources
  • Colorado Designers's Topics
  • Squarespace Forum Club Guidelines's Topics
  • Austin, TX Designers's Club Discussion
  • New York City Designers's Club Discussion
  • Berlin Designers's Club Discussion
  • SEO Experts's Club Discussion
  • Photographers's Club Discussion
  • Graphic Designers's Topics
  • London Designers's Topics
  • Podcasters's Club Discussion
  • Custom Coding Help's Club Discussion
  • Atlanta, GA Designers's Topics
  • Seattle, WA Designers's Topics
  • San Diego, CA Designers's Topics
  • Dallas, TX Designers's Topics
  • Australia Designers's Club Discussion
  • Minnesota Designers's Topics
  • Minnesota Designers's Topics
  • Copywriters's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • France Designers 🇫🇷's Topics
  • Portland, OR Designers's Topics
  • Canadian Website Designers's Club Discussion
  • Los Angeles Designers & Devs's Club Discussion
  • South African Designers's Club Discussion
  • Brazil Designers's Club Discussion
  • Developers's Club Discussion
  • German Circle Members's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Location


Badges


Expert ID

  1. My understanding with Fluid Engine was that changes made in Mobile View were exclusively changed for the mobile site. However, whenever I make changes to the footer in Fluid Engine for Mobile View, those changes are also reflected on the Desktop View as well. Can anyone else confirm having this issue as well or know a workaround?
  2. Site URL: https://blue-lily-kr8r.squarespace.com/omnipathology Hi Everyone, So, I am using Fluid Engine to build out a site and I'm having an issue which may be a bug? Go here: https://blue-lily-kr8r.squarespace.com/omnipathology Password: Omni When you go on the page click open the accordion. The image block I have next to it moves with the opening of the accordion! Ahhhh!!!!! I've stripped out all of my custom code and still having the issue! AHHH! Anyone have any thoughts as to why this is happening? Suggestions? Thanks, -Brian-
  3. Is there no tablet view with fluid engine? How are we supposed to design for this format? Good lord.
  4. Hello! I am absolutely in love with the new fluid engine. I love everything about it, except for one major issue: Typing can cause everything on my entire page to move. There's nothing more frustrating than spending time on a page, and typing in a text box, just to have one backspace, or one new line of text added, suddenly cause 50 or 100 rows of content across the entire page move up/down. This may force me to re-move every single item on the page back into its correct position. This may happen multiple times while editing a page. While some "hacks/tricks" help reduce the chance of this happening, such as dragging the text box to be far larger than I need, its not full proof. One backspace too far, and the entire enlarged chat box may shrink down to the size of just the text, and cause multiple rows of content to now all jump upwards on the page. This has cost me possibly hours of pointless repetition at this point. Request: Please make it so text boxes expanding/shrinking do NOT have any effect on the movement of all other content. If I want to move something, I will move it myself. I've spent hours re-doing placements because of this. Additionally: A simple + and - sign beside the row your mouse is aimed at, to add or remove a row would be incredibly helpful. Sometimes I may decide I want to put x item at the top, and need to move every item on the page down. Dragging helps, but sometimes pages are too large. A "hack" I use at the moment is actually the very thing I complained about. I'll use a text box, drag it to be the full width of the page, place this text box at the top of the page, and hit enter a few times, to move the entire website down. This is very makeshift though, and official support for a simple +/- row option to the side would be significantly better.
  5. Site URL: https://kodavillela.com Trying to do a single page with smooth scrolling when clicking the main navigation links. I tried using both <a name> and <div id>, and I can jump from section to section with both. However, no matter what I do, it just changes to it, instantly. I searched online and I added some code into the custom CSS, but it still won't work. Smooth Scroll line Added: html {scroll-behavior: smooth;}
  6. Hi I create two section one for the mobile and one for the desktop apply the same id on both section but the problem is when I click on link on menu which is linked to that section is not working on mobile what should I do ?
  7. I can't get YouTube shorts video links to successfully be found using the video block. Help! 🙂 It has ".../shorts/..." in the link URL
  8. Site URL: https://www.revoltinggays.com/hostile-forces Hello! I'm, having a little trouble with not being able to reformat text The client has been copying and pasting his text from word straight into squarespace and I've been going in and adding it back as plain text where needed (I know it's not best practice but he's in his 70s so I don't want to overcomplicate things for him!) For some reason though some of the pages are in italic, even when I paste them as plain text, or copy them into a new text block. Squarespace doesn't seem to think that the text is italic so I'm a bit stuck. Here's a link to one of the pages that it's happening on https://www.revoltinggays.com/hostile-forces (please forgive how messy it is, it's very much a work in progress) Any advice or ideas would be hugely appreciated!
  9. In case anyone spends time trying to get this to work: Squarespace's general orders emails allows you to customize the email based on the type of product you are selling. However, try typing anything into the boxes and nothing works (see attached screen) After spending time trying to make this work on all browsers and more than an hour waiting for customer support, I found out this is a known bug. Workaround: type your preferred text in a word document or other document, cut and paste it into the appropriate box. Squarespace engineering knows about his and it is somewhere in their bug queue. Would be great if they could post a notice about this somewhere but that isn't apparently in the cards.
  10. Site URL: https://www.dwaynemoore.me/blog Why doesn't Page Title shown on the web browser's section tab match the actual Page Title? It does not change when editing the Page Title. "Blog 3" was the name of the template for the blog, but I of course immediately changed the page title to just "Blog"
  11. Site URL: https://www.campuspa.com/ If you visit the site on mobile, when you scroll down from the top of the page, the background image and header text "grows" a bit for the first ~1.5cm of scrolling before finalizing in a slightly larger size. It looks pretty messy and I can't figure out how to fix it. I thought it might have something to do with having a fixed header, but I tried changing the header settings to no avail. Any suggestions greatly appreciated!
  12. Site URL: https://www.zoelinda.co.uk/farewell Need urgent help Working on a web page for an upcoming promotion (starting today eek!) and the page has just started going super funky about half-way down. It has a different background, different page width - gah. Anyone know how to fix this?? This is the page in action: https://www.zoelinda.co.uk/farewell
  13. Site URL: https://www.bar-helmut.de Hi there, i have encountered an interesting bug last week. I had created a default Event page a few days ago (not public yet). When checking on it a few days later, the Icon in the Page menu had changed to a Shop icon instead of the default event icon: Furthermore the individual Event records are now all marked as "sold out" in the frontend, since they now seem to be handled as Shop products. They do NOT appear in the Backend E-Commerce inventory though! When I go ahead and try to edit these individual records of my events-page, I am confronted with a new type of Backend editor that I have not seen before (and btw also does not seem to work without problems): When editing one of these event records, this new event editor pops up, which displays the same settings as the classic event editor I was used to: Also the detail page of each individual Event looks different in the frontend – there they look like Shop products again, including the inventory status (sold out) and an "add to cart"-button, which does not work either. Has anybody else encountered the same issue? It seems as if events got mixed up with E-commerce products. I have already gone through the latest release notes, there is no mention of the event and/or product editor being updated. Since there is no option to change the Page type back to "events" (at least as far as I know), I will probably have to go ahead and create a new Event page with new records manually.
  14. Hi all, I'm trying to create a collapsible FAQ section using markdown blocks. The collapsing part works fine. However, Every time I try to add a hyperlink inside of a markdown block, the page freezes and I have to restart my browser. Can anyone else replicate this error and/or offer advice? This is the page I'm working on - https://redesign-90-day-biz.squarespace.com/program-20. Thanks!
  15. Hi- I'm on 7.0 Squarespace and recently when I go to add a hyperlink to some text, 80% of the time when I click on the hyperlink icon NOTHING happens and I am seriously going crazy. Wondering if this is happening to anyone else or if there is an idea on how to fix this. I contacted support and they just showed me a video where they could add a link to my site. (not helpful - sometimes I can too!) I have tried Firefox, Chrome, Safari, Chrome in incognito and making sure I had my editor fully expanded. NOTHING has helped. Also when I click on the text size option (normal h1, h2 etc) the dropdown is transparent making it hard to see - not a major thing but I think these are connected. Neither were a problem until recently when they tweaked the editing interface... thanks for any thoughts. I really don't want to have to try and migrate to wordpress or elsewhere...
  16. Site URL: https://www.hoyden.no/fallsikringskurs Hello! Default template text ("Make it stand out") has appeared in between the content on our website. I'm not able to edit/ remove the text in the editor... Anyone know how to fix this bug? See images below and link to the website https://www.hoyden.no/vindusbytte https://www.hoyden.no/fallsikringskurs
  17. Site URL: https://www.charitylink.net Hi I've been working on a blog post for hours with regular saves. The text, title and image content have suddenly disappeared. There is no option to recover, undo and nothing in the recycle bin etc. I've tried signing out and back in again. All the images I'd downloaded are still in the library. The SEO details are also still all in there. What's especially odd is that when I go in to 'edit' there is no option to add new text - so no + sign any where. When I go into the SEO section 'location' the map has gone shaky. The blog is still in draft mode so I can't show you, but basically there's nothing TO show... What's happened? How do I get back my work?! With thanks
  18. Site URL: https://www.nothingisnotnothing.com/ Hi, My old website still appears when you use the link. It goes back and forth bewteen old and new but it's mostly still new. I moved the site on 9th Feb and it's now 14th feb. Nothingisnotnothing.com Cheers, James
  19. Site URL: https://ttmspa.com Hello! I am hoping someone can help me with an issue that has appeared on my website for the past few months. When I attempt to edit a page, the mega menu appears and I can only edit the mega menu. Any page content beneath is blocked and does not respond to any mouse pointer movements. The current workaround is to remove the mega menu code, edit the page, and then re-insert the code. I have attached a video and screenshots showing the issue. I originally thought it was my web browser not displaying the editor properly, but the same behaviour exists on different browsers and operating systems. Below is the code for the mega menu. <script> $('.header-nav-folder-title[href^="/mega-"]').each(function() { var link = $(this).attr('href'); var idName = link.slice(6); $(this).parent().addClass('mega-menu'); $(this).parent().after('<div id='+idName+' class="mega-menu-item"></div>'); $('#'+idName).load('/mega-page-' + idName + ' #page',function(){ window.Squarespace.initializeLayoutBlocks(Y); }); }) </script> This issue first appeared a few months ago, and before then, page content was editable without the mega menu causing an issue. Any help would be greatly appreciated. Thank you! clip.mp4
  20. Site URL: https://optimum-time-dev-site.squarespace.com Hi! I am having a slight issue/bug appear on mobile and desktop after adding some custom-css to make an image block have two images side-by-side and full screen/viewport. Please see attached mobile screen view: Basically the first image is greyed-out in the CMS View and when viewing the website on desktop and mobile. It just fails to appear on page load, then appears finally on page scroll. The 'slide-in' animation I have set globally also fails to transition, I'm guessing this is purely down to the image not appearing? I've tried a few things in the custom css to target the image block independently but no joy. Any help or pointers would be much appreciated! And thanks to everyone who helped me get this far by adding custom css fixes to the forum, they have been so helpful in customising the out-of-the-box Squarespace templates. Oh, password is: OptimumTime Thanks in advance!
  21. Site URL: http://www.edaraapparel.com Hello! I can not for the life of me figure out why my newsletter styling isn't working. The button is way off, and I don't even have a red color anywhere in my color settings. I want it to look like the yellow and pink one, but it's showing up small, off centered and with red text on mobile. Any ideas? Thank you for your help!
  22. Site URL: http://wearestories.design/animation So I created a portfolio page. Normally when I choose 'Simple Grid' for the layout it shows the titles below the thumbnail images of subpages, Its not anymore. Seems like a bug. Anyone knows how to fix this? Really appreciate.
  23. Site URL: https://www.biosolidsdata.org/state-summaries There's something weird happening with the order of images on this gallery page. They're in alphabetical order in the editor, but not on the preview or on the webpage. See attached screenshots. I've tried different browsers and computers... I've been adding and sorting content for months without any issue until a couple weeks ago. All images are individual PNGs ~170 kb each with click-thrus to other pages on the site. Maybe it's overloaded?
  24. Site URL: https://www.lelephant-voyageur.com/ hello Squarespace team! I received an audit report from SEMrush on my website, indicating that "some pages show issues with an external ressources block into the file robot.txt." . I installed widgets from GetYourGuide on some blogposts, and one additional code injection for GetYourGuide analytics (footer) . My pages are good indexed on Google Search Console, but I'm afraid this problem. And most of the time the widgets do not appear. Here is my website: https://www.lelephant-voyageur.com/ according to SEMrush and Google Search Console, indeed these codes from GetYourGuide are blocked. How can I solve this issue? Many thanks in advance! Romane
  25. Recently I've noticed an Events page bug (7.0/Montauk): the MOVE button appears only when two or more events are selected. If you select a single event, no MOVE button appears. In other words, you can't move one event at a time between pages, although you can move multiple events at once. So, if you're trying to move a single event, the workaround is to create a dummy event, select both events, move them both, and then delete the dummy event. (I've sent this in to Support but have not yet heard back.)
×
×
  • Create New...