Jump to content

Custom CSS doesn't always load properly

Recommended Posts

Site URL: https://www.yeahsure.co/

I've used some custom CSS to help make some elements on page a little more dynamic but unfortunately they don't always load. Sometimes I'll have to go into the Editor and open up Custom CSS and then only will the elements load up properly on my page. It seems a little odd that they load sometimes and then sometimes I have to open up Custom CSS to activate it.

Has anyone had this issue before? Is there a reason why this is occurring? 

Link to comment

 

On 3/21/2020 at 8:19 AM, ArunS said:

Sometimes I'll have to go into the Editor and open up Custom CSS and then only will the elements load up properly on my page

I can confirm that I'm seeing the same behaviour. CSS is not loading properly whilst logged in. Also, live changes being made in the Custom CSS panel are intermittently not appearing in the preview.

I've opened a ticket with Squarespace Customer Support. It would be helpful if others did the same if they are experiencing these issues. 

 

Improve your online store with our extensions.
About: Squarespace Circle Leader since 2017. I value honesty, transparency, appreciation and great design ♥.
Work: Squarespace Developer and founder of SF Digital, building the features Squarespace didn't include™.
Content: Links in my posts may refer to SF Digital products or may be affiliate links.

Buy me a coffee

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.