Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

AMP Page is Invalid: Disallowed attribute...HELP!


Recommended Posts

Site URL: https://www.mymichiganbeach.com

Hi! 

Am running into a problem when I add internal links on a blog page. After the goes live, I inspect the page on Google Search Console and end up wit and error message reading "... Disallowed attribute or attribute value  present in HTML tag." (See the attached screen shot of error message below.) When I remove the link, this error disappears. This means I am unable to link internally to my other pages. Can anyone please help me fix this? 

Thanks! 

Screenshot (218).png

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

I'm also having this issue. It doesn't happen for all internal links, however. I will contact customer support.

Update: here's the response from customer support:

Quote

After some investigation it seems that this is related to a known bug on our end that is causing validation errors when testing blog posts within Google Search Console, if there is a link present in the body of the post.
 
We’ve noted this for our Design and Engineering teams to review, and they’ll use this feedback when implementing fixes and improvements in future releases.
 
Please keep in mind that there are many moving parts we need to address before any changes are made, and we can't guarantee changes to this behavior in the immediate future. That said, all feedback is reviewed and your continued input is always encouraged. If you come across any other unusual behavior in the future, please let us know.

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...