Jump to content

SVG's not showing on live site

Recommended Posts

Hello,

Some of the svgs I have added to my website aren't showing up on the live site. I thought that during the build it could have been because the site was not on a paid plan, but they still aren't showing now that the site is live and on a paid business plan? Sometimes they would show up on edit mode or when I open the CSS panel and sometimes not. 

I have attached a photo of one section of the site where there should be svgs showing. I have added them in to change the + and - icons of these dropdowns. They were displaying when I built and styled them but now show up sporadically. I have tried the fix for adding the full url in but that hasn't seemed to make a difference (the site is still in the connection process so unsure if because the SSL certificate is still in process and I can't access the site using https in the url?).

Any help would be much appreciated!
Thank you

image.png

Screenshot 2024-01-12 at 4.48.37 pm.png

Link to comment
  • Replies 3
  • Views 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

image.thumb.png.52af133ce593df588ea3c36797acd01e.png

Remove the domain name and start with /s/.

About me: I'm Paul, a SQSP user for over 18 yrs and a Circle Leader since 2017. I value honesty, transparency, diversity and good design ♥.
Work: Founder of SF.DIGITAL, providing high quality original extensions to supercharge your Squarespace website. 
Content: Views and opinions are my own. Links in my posts may refer to my own SF.DIGITAL products or may be affiliate links.
Forum advice is completely free. You can thank me by selecting a feedback emoji below. Buying a coffee is optional.

Book paid help with domains: Connect a GoDaddy domain. Connect a Squarespace Domain. Domain assistance

Link to comment

I found a solution and svgs are now showing. In the inspect panel I checked what the error message was and it said it failed to load the resource, so I clicked on svg link and opened it in a new tab. This then produced a page that said 'no such website' and the url was this "https://static1.squarespace.com/s/Minus.svg". I then replaced the 'static1.squarespace.com with the actual website url and pressed enter, it then showed the svg on the page and produced this url: "https://static1.squarespace.com/static/653060796700e1200f3d4af8/t/6530bbd2a9e40e0d089e5023/1697692626654/Minus.svg" . Once I put this url into my css code it seemed to then show on the live site.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.