Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

dauray

Circle Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  1. @tuanphan The img tag is still in the same place as it was – right in the Design > Logo & Title > Tag Line section: <img src="https://mlabs2017.squarespace.com/s/made-in-the-usa-w200px.gif" alt="Made in the USA" width="24" style="float: right; padding: 0px 0px 0px 0px; width:47px;height:45px;"> The site is on 7.0 with the Business plan. Using JS code would be fine by me if necessary, but I'm curious as to why the previous (simple) solution used to work and no longer does...
  2. Site URL: https://manley.com When I initially built this site in 2017, I was able to drop some standard <img src> code here: Design > Logo & Title > Tag Line ...and it would display a linked USA flag image in the header where the tagline would have been (to the left of the social links). See attached for an older image of the homepage. Recently, I noticed the flag image has disappeared, so apparently the <img src> code is no longer working, though the linked image is still hosted on the site: https://mlabs2017.squarespace.com/s/made-in-the-usa-w200px.gif Any advice on how to replace the tagline with an image, or add CSS to make a code block appear in that part of the header? Or how to otherwise force the image to appear in that spot?
  3. I'm encountering the same problem in Firefox, but hover images are appearing correctly in both Chrome and Safari.
×
×
  • Create New...