Jump to content

Purchased a domain, designed site but still showing as under construction

Recommended Posts

Hello

I designed a squarespace site and then purchased a squarespace domain and published the site. When I look on my dashboard it all appears to be working but if I google the website or in type in the address it says the site is still under construction.

 

Can anyone help with this?

Thanks,

image.thumb.png.38ddb48dd57cb552f7afb29a8f94dbbf.png

Liz 

image.png

Edited by erbeattie
adding an image
Link to comment
  • 4 months later...
  • Replies 11
  • Views 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hi! I’m having the same issue. I recently designed a squarespace site and then purchased a squarespace domain and published the site. Like you, when I look on my dashboard it all appears to be working but if I google the website or in type in the address it says the site is still under construction.

I have reached out to customer service twice, but haven’t received a reply. Did you find a solution? 

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Have you set lamblocalllawns.com as your home page in settings? Is it set as your primary domain? Your contact link on the Nav bar does not work without /contact added in the address bar. clicking contact takes you to lamblocallawns.com which is also under construction.  I think you need to ensure your home page is set for home and has the URL slug home. Clicking on your logo/title should take you to the actual homepage and it does not which seems to indicate that the pages are not enabled properly. 

Edited by derricksrandomviews
Link to comment
  • 2 weeks later...

Hi, I am facing the same issues as well, I have published the site, (Making it public under setttings.)
Also set my domain as the primary domain.

The dns settings has been done for more than a few days. Which should already been propagated as shown on whatsmydns

Could you please assist on this matter as squarespace customer service is slow?

Link to comment

I'm having the exact same issue. I published my site harperpointe.org and made it public, enabled all of my pages, made Home the homepage. I've done everything and still it will not work.  I have looked through numerous articles and questions and can't find a solution. Please respond to this issue. 

Screen Shot 2024-07-11 at 2.18.50 PM.png

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.