Jump to content

Black Line showing up on Video Border

Recommended Posts

A black line shows up on the border of my video. Sometimes it disappears. Sometimes it appears or reappears on either side of the video depending on mobile, ipad, or computer format. How do I fix this? I exported the video from iMovie at 1920 x 1080p. And then upload it to Wistia. Then linked it to my website. Not sure why its doing this.

31638016_ScreenShot2022-03-13at8_59_07PM.thumb.png.ce56b38bb83fc7fa4bb08707d56b4ecd.png

Edited by mravenelle
Link to comment
  • 3 months later...

Hi there,

I have the same problem as the original post describes. I've been struggling with black borders showing on Wistia embeds for the past year and nothing ever seems to work for all screen sizes (example screenshot below, where it works on my normal browser dimensions but changing to a smaller screen size shows the lines again).

This is currently live at opinionx.co.

Would appreciate your help in trying to solve this for all screen dimensions.

Daniel

---

image.thumb.png.e0101f8234f55f730df5b3e1078f0234.png

Link to comment
20 hours ago, danielkyne said:

Hi there,

I have the same problem as the original post describes. I've been struggling with black borders showing on Wistia embeds for the past year and nothing ever seems to work for all screen sizes (example screenshot below, where it works on my normal browser dimensions but changing to a smaller screen size shows the lines again).

This is currently live at opinionx.co.

Would appreciate your help in trying to solve this for all screen dimensions.

Daniel

---

image.thumb.png.e0101f8234f55f730df5b3e1078f0234.png

It looks fine on my end. 

Try adding to Design > Custom CSS

.wistia_responsive_padding {
    bottom: -5px;
}
.code-block {
    overflow: hidden;
}

 

Email me if you have need any help (free, of course.). Answer within 24 hours. 
Or send to forum message

How to: Setup Password & Share url Insert Custom CSS - Page Header - Upload Custom Font - Upload File - Find Block ID - Contact Customer Care

Link to comment
54 minutes ago, tuanphan said:

It looks fine on my end. 

Try adding to Design > Custom CSS

.wistia_responsive_padding {
    bottom: -5px;
}
.code-block {
    overflow: hidden;
}

 

Ok thanks for the tip tuanphan, I'll add these suggestions and will keep an eye out for any issues.

Daniel

Link to comment
  • 2 months later...
7 hours ago, bardo said:

Hi there, 

I am having the same issue. I upload a video for the backroung and I can see a blak line on the right and at the bottom. Can someone help please thanks

Can you share link to page where you use video?

Email me if you have need any help (free, of course.). Answer within 24 hours. 
Or send to forum message

How to: Setup Password & Share url Insert Custom CSS - Page Header - Upload Custom Font - Upload File - Find Block ID - Contact Customer Care

Link to comment
  • 2 months later...
  • 3 months later...
5 hours ago, Krayz said:

I'm also having the same issue here. Did anyone find a solution?
The first video on this page has the same problem: https://krissp.work/unlock

Can anyone help?

Try adding to Design > Custom CSS

div#block-yui_3_17_2_1_1680770527734_7512>div>div {
    overflow: hidden;
}
div#block-yui_3_17_2_1_1680770527734_7512>div>div iframe {
    left: 1px !important;
}

 

Email me if you have need any help (free, of course.). Answer within 24 hours. 
Or send to forum message

How to: Setup Password & Share url Insert Custom CSS - Page Header - Upload Custom Font - Upload File - Find Block ID - Contact Customer Care

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.