Jump to content

Sharing Site - Icon is not correct nor used on site anywhere I can find

Recommended Posts

Good Morning,

Been racking my brain trying to figure out what I am missing.  I had a PNG file with white lettering but changed that since white letters in logo were obviously not showing up with white background so I change to a PNG with a black background.

Everything looks good on the computer version and the mobile version now in the header and footer HOWEVER I tried to share my site via LinkedIn just sending the web address and an image was sent as well that was white again with no background.  I have removed all former PNG files used from the asset library but can't figure out where this is pulling from.

 

Thank you all in advance for the help

 

Image used on site and a screen capture of sending the web address via LinkedIn chat shown below image.png.3e8227bb32c8597f8dd0b9749932a1dd.png

Circle Logo black back ( White & Orange ).png

Link to comment
  • Replies 1
  • Views 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hi @JSignor!

Have you tried checking your social sharing image under Design -> Social Sharing?

- Hannah
Studio Founded

 

Edited by studiofounded

A brand designer & strategist creating brands that bridge the gaps between artistry, strategy, and thoughtful consideration. Creator of Studio Founded, a digital resource library for purposeful business owners. 
💻 Shop Squarespace Templates
✍️ Curated Business Resources

🥰 Complimentary Downloadables
🤍 Bespoke Branding & Websites

Links in my posts may be affiliate links.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.