Jump to content

Domain connecting, but loading icon since 3 days

Recommended Posts

Dear Community, I connected the squarespace-Site (goal is to connect with: https://lukas-schanz.ch) to the Domain from a different host but it doesn't really connect. There is this loading-Icon since three days. I can log out from the account or do anything, but it’s just spinning and spinning and spinning… Does anyone has a hint what I could try to stop this and try to connect from the beginning? Thanks.

Bildschirmfoto 2022-11-09 um 07.47.32.png

Link to comment
  • Replies 1
  • Views 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

This isn't something that the forum can help much with, you'll be better off asking Squarespace support here:

https://support.squarespace.com/hc/requests/new#choose-topic

Please like and upvote if my comments were helpful to you. Cheers!

Zygmunt Spray
Squarespace Website Designer
Contact me: 
https://squarefortytwo.com 
Hire me on Upwork!

🔌 Ghost Squarespace Plugins (Referral link)
📈 SEO Space (Referral link)
 SquareWebsites Plugins (Referral link)
 🔲 SQSP Themes (Referral link) 
Spark Plugin (Referral link) 

 Did I help? Buy me a coffee?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.