Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

CLAIREH1570048731

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. @tuanphan THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU.... THANK YOU ..... THANK YOU..... THANK YOU....
  2. Ok - perhaps I will leave it as it is. If I wanted to the gap to be bigger between the logo and the tagline text, how can I insert a bigger space? Promise this is my last question! Thank you.
  3. Ah! I'd put it in the wrong place - had put it under a page/advanced/CSS.... You're a genius! Now one more question: how can I get it to sit at the very edge of the page (not with a margin)? Do I have to change the width of the whole site? Cannot thank you enough! Thank you, thank you....
  4. Hey @tuanphan That's so kind of you to help. Unfortunately, if I paste this into the CSS on the homepage, it just shows the code in the top left hand side of the page and leaves the logo in the middle (see attached).
  5. @tuanphan That's the point... I can't put it up on the homepage as it sits in the middle. So i haven't put it up there yet. Only on the dummy version in the screenshot.
  6. Hi all The default for the NATIVE template is centers logos but unfortunately my logo has to be left aligned... (as I'm almost 99% finished building site so trying to hack it rather than moving to another template). @alxfyv I saw that you'd solved a similar problem back in Nov 15, 2015 at 04:09 AM (but I can't make it work). Full disclosure, I've never used code so I just tried to paste it which didn't do the job so it could be user error! logoImage img { margin-left: 50px; /* template default = 40px */} my site is: clairehobsonconsulting.com and the logo should look like this (see attached). This is just a mockup and is a bit big. Anyone else, feel free to help a very frustrated novice! Thanks for any insight/help in advance.
×
×
  • Create New...