Jump to content

My Custom CSS is not working!

Recommended Posts

Hello, 

I am having a problem with Custom CSS. I am really wanting to make all my videos to show on my VIDEO page to grayscale after hovering over it. I have tried to put these codes in but after putting them in and saving them nothing happens. Nothing happens on the edit page or when I look at the website on another device. 

If anyone can help me I would very much appreciate it!

Thankyou!

Website here: https://charlesrgreene.com/

Edited by thething
Link to comment
  • Replies 3
  • Views 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

4 hours ago, thething said:

I believe I added the website but for some reason it is not showing

You probably did but the forum software doesn't automatically include it in the post. You have to add it to the text of the post for us to see it.

Find my contributions useful? Please like, upvote, mark my answer as the best ( solution ), and see my profile. Thanks for your support! I am a Squarespace ( and other technological things ) consultant open for new projects.

Link to comment
16 hours ago, creedon said:

You probably did but the forum software doesn't automatically include it in the post. You have to add it to the text of the post for us to see it.

Ok I added it to the post, anyway I could get my problem resolved?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.