Jump to content

Recommended Posts

Hi friends, I've got a new music review blog going and I can't seem to get one of the posts to populate in Google Search correctly. It previously did show up but it was an old version of the link that 404'd and took me a while to figure out how to remove it. Now it's removed and I have tried to index the correct page but it still isn't showing up. All the other posts I'm able to find in Google just by searching an album name and review next to it but not this one unless I search very specially with my SITE name included in the search. Also all of my posts in the SEO title say review at the end, example: Black Sabbath - Sweet Leaf Review

But this url won't update and just says the band and the release name, even though in SEO options Review is clearly added to the title. Any help is appreciated 

 

IMG_5145.jpeg

IMG_5146.jpeg

Link to comment
  • Replies 3
  • Views 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Hi @Collaborada I did indeed and it seems it worked as to getting it reindexed but upon opening the new link it shows the page it seems in a different Template for some odd reason and says "view original" on the header. Any idea or solution?

IMG_5414.png

IMG_5415.png

IMG_5416.png

IMG_5417.png

Edited by Strange
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.