Jump to content

Embedded code snippet content not showing on live website

Go to solution Solved by Valdemar,

Recommended Posts

Hi! I recently started building my first Squarespace website and it's been great! 

After publishing my website to my business domain, I encountered a problem. The videos I've embedded using the following code snippet do not appear on the live website meanwhile they seem to work perfectly in the editor

<video style="width: 100%"
  loop autoplay playsinline muted
  src="https://beige-bellflower-bw9x.squarespace.com/s/Website_Studio_vid_small.mp4">
    <source type="https://beige-bellflower-bw9x.squarespace.com/s/Website_Studio_vid_small.mp4">
</video>

Any tips on how to fix it? The picture I've attached is how it looks in the editor (multiple instances of this throughout the website)

Thank you so much for your attention and participation. (viewer code for the website is "hej")

Screenshot 2024-04-11 at 16.14.20.png

Edited by Valdemar
Link to comment
  • Replies 2
  • Views 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • Solution

I fixed it. For anyone encountering a similar issue. Upon publishing the website, it started working. I suppose this is because the source video link was hosted on the developer version, and therefore protected the password linked to the developer's website, which gave the 403 status. 

Hope this helps!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.