Jump to content

Can't create a link directly to specific blog posts

Recommended Posts

This is driving me insane and I can't figure out what's going on. I'm trying to create a drop-down menu in the nav that links directly to several blog posts. My issue is that when I add a link (like this one, for example: https://www.fisheyeservices.com/water-leaks/recognizing-risks-and-signs-of-water-leaks), and hit Save, the link gets shortened to just https://www.fisheyeservices.com/water-leaks, which doesn't link directly to the blog post I want to share. 

image.thumb.png.71d5316354828e008df802b5bd6b1ddd.png

 

This happens whether I add the whole URL or just /water-leaks/recognizing-risks-and-signs-of-water-leaks. Also worth noting that the link still appears full in the Edit Link dialogue box, but it doesn't show up on the actual website in full. When I hover over the dropdown menu items, I can see it's just the shortened link. When I go back to fix it in the backend, it shows me the full link.

What am I doing wrong? Is this a bug? Is this a limitation with Folders? Why wouldn't I be able to link directly to whatever the hell I need to in the nav? 

 

Edited by jessee
Link to comment
  • Replies 0
  • Views 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.