Jump to content

Problem with background colour during site navigation

Recommended Posts

I have just started putting together a new site based on the FlatIron template. All I have so far is a home page with 5 galleries, about and contact pages. I have set the background colour for all sections of the site to duck-egg blue (hsl(180, 20%, 85%). All good so far.

However, when navigating between pages, there is a very clunky process of page loading, and a white page flashes up and is on screen long enough to be irritating (actually even a flash of white would be irritating). I have noticed that I often need to click navigation items twice before I actually move to the target page. The first click causes the current page to disappear, I get a blank duck egg blue page, then a flash of white page, and am returned to the page I was on. On the second click all the same happens but I do end up on the required page. It doesn't happen all the time, but something is surely wrong here?

Any ideas welcome  (I'm pretty inexperienced at all this!)

Site URL: https://spinach-jaguar-ysxj.squarespace.com/  pass:threeislands

Edited by KeithSWD
Link to comment
  • Replies 2
  • Views 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.