Jump to content

Trying to create a Blog page on an existing 7.0 site.

Go to solution Solved by tuanphan,

Recommended Posts

I'm trying to add a simple blog page for an existing site.  None of the instructions I've come across, either in the Squarespace support site, or in 3rd party tutorials seem to match the behavior I'm seeing. 

Version 7.0.   Template = Pacific.  Windows Desktop

Two different sources point me to a + icon found by going to Home/Pages and then either hovering or selecting the icon directly. 

Hopefully, somebody has seen this before?

Thanks,  Peter

 

Squarespace_home_pages.jpg

Link to comment
  • Replies 3
  • Views 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • Solution
On 3/15/2023 at 7:42 PM, PeterSikes said:

The site belongs to the company I work for.  Supposedly, I have been given Admin rights.

Do you think that's what the problem is?  That maybe there are different levels of permissions?  How do I check this?

Thanks,

Peter

You can check permission at Settings > Permissions

image.png.cb801b3b8a460daea58f118a1cfa44f1.png

Email me if you have need any help (free, of course.). Answer within 24 hours. 
Or send to forum message

Contact Customer Care - Learn CSS - Buy me a coffee (thank you!)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.