Jump to content

Having to Save Multiple Times - 7.1

Go to solution Solved by paul2009,

Recommended Posts

Is anyone else having issues with saving their work recently? Last week, I started having to hit "Save" 6,7,8 times to have my work saved. This happens on my wifi at home and others so I've ruled out network issues. Just trying to see if anyone has had this issue, and possibly knows a fix.

Edit to add: seems to only happen in sites that are 7.1, whereas 7.0 sites seem okay.

My best,

Mary Alice

Edited by M_Fancy_Sites
Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Solution
52 minutes ago, M_Fancy_Sites said:

Is anyone else having issues with saving their work recently? Last week, I started having to hit "Save" 6,7,8 times to have my work saved.

The only time I see this issue is:

  • on a poor internet connection, or
  • when poorly written CSS has been added to a site, causing problems in editor mode. If you've added any CSS, it may be worth removing it temporarily to see if the issue goes away.

Did this help? Please give feedback by clicking an icon below  ⬇️

Improve your online store with our extensions.
About: Squarespace Circle Leader since 2017. I value honesty, transparency, appreciation and great design ♥.
Work: Squarespace Developer and founder of SF Digital, building the features Squarespace didn't include™.
Content: Links in my posts may refer to SF Digital products or may be affiliate links.

Buy me a coffee

Link to comment
56 minutes ago, paul2009 said:

The only time I see this issue is:

  • on a poor internet connection, or
  • when poorly written CSS has been added to a site, causing problems in editor mode. If you've added any CSS, it may be worth removing it temporarily to see if the issue goes away.

Did this help? Please give feedback by clicking an icon below  ⬇️

Thanks for the reply, Paul.

Glad to hear it's not just me. This is also happening on new sites with no CSS added yet. For me, it seems to be worse when trying to save changes to site styles. I usually end up going back to my dashboard and finding the site again and starting over. 

Have you been struggling a lot with this as well?

 

Link to comment
  • 4 weeks later...
On 12/9/2022 at 3:16 PM, paul2009 said:

The only time I see this issue is:

  • on a poor internet connection, or
  • when poorly written CSS has been added to a site, causing problems in editor mode. If you've added any CSS, it may be worth removing it temporarily to see if the issue goes away.

Did this help? Please give feedback by clicking an icon below  ⬇️

That makes sense. I did a speed test and it performs better on a faster network. Thanks

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.