Jump to content

How to change CMS Editor font style?

Recommended Posts

The font color in the CMS editor used to have a default dark/black color. Somehow it turned to white next time I visited, I don't know what change I made to have this effect. When I inspect this page, I get this weird class that was not written in our code base to create this website. 

When I edit the <p> tag in the site code base and in the CMS 'Custom CSS' to have a different color, it only applies to the front-end and not the editor. Where can I find the code to edit the styling for the editor? Can anybody advise?

1.png

Edited by maryjujuju
Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Please post the URL for a page on your site where we can see your issue.

If your site is not public please set up a site-wide password, if you've not already done so.

Post the password here.

Adding a site-wide password does not allow anyone to alter your site. It only allows those with the password to see your site. Please read the documentation at the link provided to understand how it works.

Please read the documentation at the link provided on how to share a link to your site to understand how it works. A link to the backend of the your site won’t work for us, i.e. a url that contains /config/.

We can then take a look at your issue.

Find my contributions useful? Please like, upvote, mark my answer as best , and see my profile. Thanks for your support!

Link to comment
27 minutes ago, creedon said:

Please post the URL for a page on your site where we can see your issue.

If your site is not public please set up a site-wide password, if you've not already done so.

Post the password here.

Adding a site-wide password does not allow anyone to alter your site. It only allows those with the password to see your site. Please read the documentation at the link provided to understand how it works.

Please read the documentation at the link provided on how to share a link to your site to understand how it works. A link to the backend of the your site won’t work for us, i.e. a url that contains /config/.

We can then take a look at your issue.

Hi @creedon, I just posted the URL in the original question. It's https://warehouserow.com/. The problem isn't on the front side of the website, it's on the CMS. You'd need to be a contributor to be able to see this bug on the editor. I'm unable to replicate this issue on other Squarespace websites.

Link to comment
Quote

The problem isn't on the front side of the website, it's on the CMS.

Understood but it is possible that custom CSS has caused an issue so it is an easy first step in a good diagnostic process to check for obvious issues.

Also being able to see the site gives us a wealth of information so we don't have to ask for the version you are using, if you are in developer mode, and etc.

Edited by creedon

Find my contributions useful? Please like, upvote, mark my answer as best , and see my profile. Thanks for your support!

Link to comment
On 11/18/2022 at 4:45 PM, creedon said:

Is this site in developer mode? I suspect it is but I want to make sure.

Yes, this is in developer mode. When I'd visit the editor, it would flash the text in black for a second and go back to white.

 

Version 7.0

Edited by maryjujuju
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.