Jump to content

Need help, visiting a page with a video on it scrolls down to the video when the page loads

Recommended Posts

I am working on a website which has a video about halfway down on the "about" page. When I go to the "about" page, it loads in the middle of the page with the video in focus. How do I get this page to load at the top without focusing on the video??

 

I have played around with it a little bit by moving the video to the top and bottom, it definitely has to do with the video on the page. It seems like the video is automatically made the focus when it loads and it checks the volume on the video.

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Please post the URL for a page on your site where we can see your issue.

A link to the backend of the your site won’t work for us, i.e. a url that contains /config/.

Please set up a site-wide password, if your site is not public and you've not already done so.

Post the password here.

Adding a site-wide password does not allow anyone to alter your site. It only allows those with the password to see your site.

Please read the site-wide password and how to share a link documentation to understand how they work.

We can then take a look at your issue.

Edited by creedon

Find my contributions useful? Please like, upvote, mark my answer as best , and see my profile. Thanks for your support!

Link to comment
  • 1 month later...
3 hours ago, tubaguy68 said:

I have the same issue.

I am unable to reproduce the issue on your site. I loaded the links you provided and also clicked on each link in navigation while being on the respective pages and they always loaded at the top.

Have you tried viewing your pages in private browsing? Does the issue occur while in pb?

Find my contributions useful? Please like, upvote, mark my answer as best , and see my profile. Thanks for your support!

Link to comment
  • 3 weeks later...

I am also experiencing this issue? Was there a resolution to force the page to load from the top? Any page in my site that has a video, loads wherever the video is placed. This happens in desktop mode, but not on a mobile devices. Also, it does not occur in desktop mode when using an incognito browsing window. 

Example: https://www.clsgraphix.com/clientcollections/spotbarandgrill

I am stumped. Please help if possible.

Thank you!

Edited by curtis1070
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.