Jump to content

Bug? Newsletter block displaying on editor, works in editor, but completely missing on live site.

Recommended Posts

Tearing my hair out over this issue. I have configured my mailing lists appropriately, tested the form on the editor (which did successfully send me an email), but on the live site the block is completely missing. There are no error messages, and in the "storage" tab, it even shows "disconnect" as an option at the bottom, implying it is connected properly.

I have no custom CSS or any non-squarespace-editor code whatsoever.

Anyone else run into this issue? People who bought from me are successfully showing up in my list, so I know it's at least configured to accept new entries.

The screencap below is what I see on the editor, but if you navigate to the live site, you'll see it's just a blank background image.

image.thumb.png.c817f75e70c0761b177fa920c346aa69.png

 

Edited by CamStLouis
Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

11 hours ago, CamStLouis said:

if you navigate to the live site, you'll see it's just a blank background image.

You haven't provided a link 🙂

Improve your online store with our extensions.
About: Squarespace Circle Leader since 2017. I value honesty, transparency, appreciation and great design ♥.
Work: Squarespace Developer and founder of SF Digital, building the features Squarespace didn't include™.
Content: Links in my posts may refer to SF Digital products or may be affiliate links.

Buy me a coffee

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.