Jump to content

Anchor text works, but when I navigate back, I lose the function to scroll

Recommended Posts

Site URL: https://www.thecheekypineapple.com

Hey everyone,

 

I've used anchor text on my services page so that when a visitor clicks on the buttons on my homepage, it will jump to where I put my anchor text. I've used this before in the past and it worked fine, and the anchors ARE actually working. The problem is that when I try to navigate back, I lose the scroll function. I've included a link to a loom video to explain further. If anyone is able to assist, I would appreciate it so much!

 

Thanks,
Concetta

 

https://www.loom.com/share/fb25a88fce8341f9b0d815f717d9b5a7

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Hi, what a strange bug! I can't replicate it but without success (which isn't necessarily a bad thing) have you replicated the issue on other computers/browsers? Hopefully it's a caching issue and not affecting the website performance for other users.

Please like and upvote if my comments were useful to you. Thanks!

Zygmunt Spray
Squarespace Website Designer
Contact me: https://squarefortytwo.com/ 
🔌Ghost Squarespace Plugins (Referral link)
Buy me a coffee

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.