Jump to content

Fonts not rendering

Recommended Posts

Site URL: https://www.haslhaus.squarespace.com

pw: haslhaus

Im updating a 7.0 site using only SS fonts (Commuters Sans , Roboto & Proxima Nova) When in the  Site styles the fonts render as they should however when i go to pages in editing mode they render (except Roboto) in Times - i cant work out whats going on or how to resolve. have taken out CSS to see if there is conflict however nothing...

Any insights would be great! 

 

Screen Shot 2022-08-05 at 9.43.08 am.jpg

Screen Shot 2022-08-05 at 9.42.35 am.jpg

Link to comment
  • 1 month later...
  • Replies 7
  • Views 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 9/16/2022 at 6:50 PM, aimeehawkins2022 said:

Currently facing a similar issue, except mine are not custom loaded fonts. Website looks perfect in developer mode, but the live site is displaying completely different fonts (all become a times roman?). On mobile, it's made everything a sans serif font?

Screenshot 2022-09-16 at 12.44.11.png

Screenshot 2022-09-16 at 12.44.31.png

Can you share link to page where you have problem? We can take a look

Email me if you have need any help (free, of course.). Answer within 24 hours. 
Or send to forum message

Contact Customer Care - Learn CSS - Buy me a coffee (thank you!)

Link to comment
12 hours ago, banananazi said:

Hi there! I'm having what sounds like the same problem. Fonts are loading in developer/edit mode but it looks like only the system fonts (times) are loading otherwise. 

Can you share link to page where you have problem? We can help easier

Email me if you have need any help (free, of course.). Answer within 24 hours. 
Or send to forum message

Contact Customer Care - Learn CSS - Buy me a coffee (thank you!)

Link to comment
On 9/19/2022 at 10:10 AM, tuanphan said:

Can you share link to page where you have problem? We can take a look

Hi there,

Here's the link - its across the entire website.

https://www.ceremonyexperience.com/

If I view the website on a desktop, they all become an incorrect serif font . On mobile, they display as all sans serif fonts (also incorrect). Developer mode views perfectly! CSS snooper informs me the fonts are apparently the correct ones! 

Screenshot 2022-09-22 at 17.52.30.png

Link to comment
On 9/22/2022 at 11:53 PM, aimeehawkins2022 said:

Hi there,

Here's the link - its across the entire website.

https://www.ceremonyexperience.com/

If I view the website on a desktop, they all become an incorrect serif font . On mobile, they display as all sans serif fonts (also incorrect). Developer mode views perfectly! CSS snooper informs me the fonts are apparently the correct ones! 

Screenshot 2022-09-22 at 17.52.30.png

Yes. Looks weird. I just tested on my site & it shows fine.

Do you use custom code to apply ivypresto-headline font, or use option in Site Styles?

Email me if you have need any help (free, of course.). Answer within 24 hours. 
Or send to forum message

Contact Customer Care - Learn CSS - Buy me a coffee (thank you!)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.