Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Site not displaying proper font in Mac Safari


Recommended Posts

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chrome/macOS has no problem displaying the Roboto font in general.

The image card poster uses the Heading Branding font setting. Is that set to Roboto in Design > Site Styles?

374620742_ScreenShot2022-06-16at1_31_16PM.png.041b16b854123671767672e97e9e7ed7.png

If you don't want to change the header branding then you'll need custom CSS to get the job done.

While I was knocking around I noticed that some of the HTML in your code blocks, the one with unordered lists appears to be malformed. Usually ul tags contain li tags.

Let us know how it goes.

Find my contributions useful? Please like, upvote, mark my answer as best , and see my profile. Thanks for your support!

Link to comment

Hi,

Thanks for your response @creedon

 

I am at a loss, either I don't understand you, or it is not the case.

In the site style the body text is Roboto, there is not a specific font for the image, and not for the branding.

image.thumb.png.1e63d8b57ac9e6f5523b25c1fd4ac42a.pngimage.thumb.png.29a8805fb3ede6bfebdfd824a5ab85b0.png  

 

I also can't seem to inspect the element to check the image text:

image.thumb.png.59cdd0206b10596b4ba7f5cbd929e7db.png

 

Have you a little guidance please?

 

Thanks

Link to comment
10 hours ago, MattlC said:

there is not a specific font for the image, and not for the branding.

Ah ha! Try this. Temporarily remove your site logo. Then look under Header Branding. Instead of image width it should now have font settings. Is the font set to Roboto? If not, change, save. Then reinstate your logo.

Does that do the trick?

Find my contributions useful? Please like, upvote, mark my answer as best , and see my profile. Thanks for your support!

Link to comment

Hi,

Thanks @creedon

It was set to Futura. I have changed it to the desired Roboto.

I think it could be solved, I can't see much of a difference, except that the Mac shows font heavier/bolder. Any ideas about this?

310485928_Screenshot2022-06-30064323win11.thumb.jpg.c927d383cc876f10f4036dcc404fb7fa.jpg1918365477_Screenshot2022-06-30064240osx.thumb.png.21be4d1c520a34a2901a6ab456644ac4.pngIMG_20220630_064212.thumb.jpg.b67a8eefbe59646ac495097969edbf9f.jpg

Thanks,

Matt

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...