Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Website background colour loads first like a glitch, then my background image


Recommended Posts

Site URL: https://vanilla-moose-taee.squarespace.com/config/

Hi All,

The background image of my 'Contact' page is a gradient white blue colour, but when the page loads first, it has a one second flash of orange (which is part of my palette). Is there any way to get rid of the flash of orange?

Also the footer of my page, it should be a blue colour, but the full colour doesn't bleed to the end of the page, again there's that orange colour. Can anyone please help?

 

Thanks in advance

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Gellybean Your site is private so I couldn't view it to see the issue. To share it with forum users you'll need to set a public password and share it with us.

That said, there's currently an issue that prevents users previewing Custom CSS when logged on to their site. If you've used CSS, this temporary bug could be the cause of your issue. See:

Did this help? Please give feedback by clicking an icon below  ⬇️

Improve your online store with our extensions.
About: Sqsp Circle Leader since 2017. I value honesty, transparency, appreciation and great design ♥.
Work: Squarespace Expert and founder of SF Digital, dedicated to improving websites by building the features Squarespace didn't include™.
Content: Links in my posts may refer to SF Digital products or may be affiliate links.

Link to comment
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...