Jump to content

iframs not loading (or not always)

Recommended Posts

Site URL: https://www.bi-analytics.work/portfolio

Hi,

I have created a webpage in squarespace to show my Power BI portfolio. To do so, I use iframes to embed each of the dashboards that I want to display. Unfortunately, they do not load properly all the times. Sometimes they do sometimes they don't. I have been trying to find a solution in the forum and I have tried several things: is 7.1 so no AJAX involved, I disbled the clickjacks option and checked the code (it looks ok). So I am out of ideas. I would really appreciate if anyone could give me a hand.

 

Web: https://www.bi-analytics.work/portfolio

And this is how the iframes look like:

<iframe title="Market Analysis Mock Portfolio - By Manufacturer" width="1024" height="612" src="https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiODhjNjdiMWItZmViMi00NGZjLTkyZTAtMWJhNTkxZDAxM2E0IiwidCI6IjllNzE1ZWNjLTczMDQtNDAwZC1iZDk1LTg2ZTFlZjUyMmE0MSIsImMiOjl9" frameborder="0" allowFullScreen="true"></iframe>

 

When they do not load it looks like this (see attached figure)

 

Many thanks in advance!

 

Error en la web.png

Link to comment
  • Replies 3
  • Views 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.