Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0

Custom code video auto loop for homepage stopped working


Tyno2

Question

Site URL: https://tynegate-films.com/

I have been using the same custom code to autoloop a video from Vimeo at the top of my homepage for years and it has worked fine until yesterday when it stopped working on desktop and mobile. I haven't changed anything on the site so must be a change from Squarespace that means it no longer works. 

I used a custom code as there was no other way of having an auto-looping video, without showing the vimeo player controls and without having to have a header on each page.

The code is:

<div style="padding:41.77% 0 0 0;position:relative;"><iframe mozallowfullscreen allowfullscreen src="https://player.vimeo.com/video/388229102?background=1&amp;autoplay=1&amp;loop=1&amp;autopause=0&amp;muted=1&amp;title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0&amp;wmode=opaque" webkitallowfullscreen style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" frameborder="0"></iframe></div><script src="https://player.vimeo.com/api/player.js"></script>

Any help would be really appreciated so I can get this back up and running!

Thanks

Link to comment
  • Answers 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 hours ago, Tyno2 said:

I have been using the same custom code to autoloop a video from Vimeo at the top of my homepage for years and it has worked fine until yesterday when it stopped working

It appears to be working for me. What symptoms are you seeing and on which browser/version?

sf-digital-signature-logo-email145.png.46606a2288a2847f44d81b9b7b58f3a5.png
Hi! I'm Paul, an independent Squarespace Consultant since 2007 and founder of SF Digital, building the features that Squarespace didn't include. Our mini-extensions allow you to pick dates in any format, show prices in other currencies, take orders without payment or improve your cartI value honesty, integrity, transparency and respect . Links in my posts may refer to SF Digital products or may be affiliate links.

Link to comment
  • 0
20 minutes ago, paul2009 said:

It appears to be working for me. What symptoms are you seeing and on which browser/version?

Thanks for checking it out! I changed it to be a video block and it is now working - gallery blocks don't seem to like it

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...