Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0

Mobile thumbnails/photos not showing.


Domi

Question

Site URL: https://www.perrondo.com/

Hello, I hope you are well! I am reaching out for some sort of help.

It is about the behaviour of my site on Mobile. I made some small changes in the design. After I went to check on Mobile (Androïde)  and notice a bug. At the first viewing, everyting is fine. But when I leave a gallery and try to come back to it, all the photos are gone. 😞

I have tried to fix this by changing the Summary block for a Gallery block, just don't work. Also making a page with Images Blocks and Textes Blocks still the same bug on my Mobile.

I have been discussing this matter with SS customer care. They recommend the fix I mention above, which don't work. They also said it is a technical bug on their side with androïde mobile. Seems as if it has been there for 2 weeks now. They cannot tell how long or even if they can fix it. So I am looking for a work around solution.

Maybe you have a clue.

Thank you for helping out. Or directing me to someone who can.

Dominique

DoPerron-01.jpg

DoPerron-02.jpg

Link to comment
  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

1 answer to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...