Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0

Pixel Missing Parameters. Can't run Dynamic Ads


sfporcaro

Question

Site URL: https://www.raincorngames.com

Hi, I am having a problem with my Facebook Catalog and Pixel relationship. Because of this, I am unable to track certain data in order to run Dynamic Product Ads.

When I look at my site through the Pixel Helper plug in, I get an alert that products are missing from my catalog (see attached)

When I go through Commerce Manager on FB, I go to "catalog"/"Issues", and it says "Pixel Missing Parameter in DPA Events" (see attached).

When I go to "catalog"/"events", I get a message that says, "Content ID's missing from your catalog".

At this point, I'm assuming these are all related...but I really have no idea. Did I miss inputting content ID somewhere? I've created multiple catalogs to see what I've done wrong. Or how to correct this.

Does anyone have any tips or suggestions on where to start? It feels like it should be a relatively simple fix, I just don't know where to go to fix it.

 

Thanks-

Screen Shot 2021-04-19 at 5.55.28 PM.png

Screen Shot 2021-04-19 at 6.19.16 PM.png

Screen Shot 2021-04-19 at 6.22.13 PM.png

Link to comment
  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

1 answer to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...