Jump to content

Embedded HubSpot Meeting Link not rendering on first load

Recommended Posts

Site URL: https://www.allstacks.com/

I have an embedded component (via a code block) on our website to a HubSpot Meeting Scheduler. If I navigate directly to the page using the URL it loads fine. (https://www.allstacks.com/schedule-demo)

When I click to it from a button on our homepage (allstacks.com > "Schedule a Demo") the embedded component does not load. I can reload the page and it loads fine. I have confirmed with HS that this on the squarespace/our website side. Can you help me trouble shoot?

Loom: https://www.loom.com/share/0214f69e75504166bae23d90d8d6b295 

Link to comment
  • Replies 2
  • Views 521
  • Created
  • Last Reply

As you are using a Brine-family template, it's probably an Ajax Loading issue. See my explanation here: 

Why does Squarespace code only work on refresh?

 

About me: I'm Paul. A SQSP User for 18 yrs, I joined Circle when it launched in 2016 and have been a Circle Leader since 2017. I value honesty, transparency, diversity and good design ♥.
Work: Founder of SF.DIGITAL, providing expertise and extensions to supercharge your Squarespace website. 
Content: Views and opinions are my own. Links in my posts may refer to my own SF.DIGITAL products or may be affiliate links.
Forum advice is free. You can thank me by clicking one of the feedback emojis below. Coffee fuels my work.

Book paid help with a Squarespace Domain

Link to comment

@paul2009 Thanks for that. I am not sure but found a work around. 

On the button that links to this page, I just hyperlinked it rather than select the page from my site pages. This seems to work now. Not sure why but there ya go 🤷‍♀️

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.