Jump to content

Does Wexley not support autoplay/autoloop embedded video on Gallery Pages?

Recommended Posts

Site URL: https://piccadilley.com

I'm currently using Shibori and I have embedded Vimeo videos that autoplay and autoloop featured in my gallery pages. I am interested in switching to Wexley as I prefer the mosaic gallery alignment that allows grid media to display in neat horizontal lines. In Preview Mode for Wexley, my embedded Vimeo videos don't display as they do in Shibori's gallery page and appear broken, though they do appear in the lightbox. Does Wexley not support embedded video displaying in gallery page grid view? I would prefer not to use GIF thumbnails as the loss in quality is so drastic.

Screen Shot 2021-04-08 at 7.54.21 PM.png

Link to comment
  • Replies 2
  • Views 551
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
On 4/9/2021 at 5:09 AM, derricksrandomviews said:

Auto play is set by the video hosting service if available, it isn't a Squarespace setting. This support guide explains all about embedded videos in Squarespace, all templates behave the same. 

https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/360002068368-Autoplaying-videos

Thanks for your reply! The video embeds in question are set to autoplay, which functions fine on Shibori (my live site is currently Shibori, where the videos can be seen autoplaying as expected), but appears broken on gallery pages on Wexley, as shown in the screenshot above where the video displays white with a slash.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.