Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0

Cover page bug


GregLassale
Message added by Susana_SQSP,

Question

Site URL: https://gregorylassale.com/

Upon loading, my cover page headline, body, buttons and social icons are offset for a split second, then jump to their normal location. For some reason, the branding isn't affected. 

Squarespace couldn't help when I approached them about this a little while ago. I'm really hoping someone here will be able to assist. I use the Sofia template (Brine family).

Thank you.

Link to comment

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I think it took a while for all css and assets to load, that make it jump

Greeting, it's BaNgan from BeyondSpace, I am Squarespace dev focus on provide solutions to enhance feature that squarespace.com can't provide.
Feel free to check my current Squarespace Plugins Developement: Enable Pinch/Zoom on lightbox, Delivery Date Picker, Youtube Gallery for Squarespace
If you find my answer fit your need, let's leave a like or upvote so others with the same issue can find their solution. Thank you

Link to comment
  • 0
Posted (edited)

I duplicated the site and the problem persists after removing all custom CSS, local and site wide code as well as all blocks. I also tried loading removing all cover media, but nothing changes. Sometimes but rarely, the bug doesn't occur, seemingly when I load up the cover page after being off the site awhile. When I refresh the cover page or load it from within the site (by clicking the branding logo), the problem seems to happen every time. I'm including a link to a screen recording so you can visualize the problem.

https://www.dropbox.com/s/t9v5wnjnt9z7mv1/CleanShot 2021-04-07 at 16.24.24.mp4?dl=0

Edited by GregLassale
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...