Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0

autoplay embed Video from Vimeo does not work


Question

Site URL: https://nectarine-oboe-kme5.squarespace.com/

Hi there

I am trying to autoplay the video below from Vimeo on my page. On home, the background video in the header works like a charm, but later the next video above the headline motions, does not work.

https://nectarine-oboe-kme5.squarespace.com/

PW: orneverornow

I adjusted the code, but i can't find why it is not autoplaying on the site.

Can anyone please help mit with this?

Here the code:

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/330769192?autoplay=1&loop=1&color=EEEDEB&title=0&byline=0&portrait=0" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Many thanks!

Sibylle

 

Link to comment
  • Answers 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I embed now a simple code box. There the autoplay works. But it is not fullscreen?! Why??

 

Code 

<center>
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/330769192??autoplay=1&loop=1&autopause=0&background=1&color=ffffff&controls=2&portrait=0" width="900" height= "600"  frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen"allowfullscreen></iframe>
</center>

 

THANK YOU!

Link to comment
  • 0
On 4/2/2021 at 6:45 PM, orneverornow said:

And one more question: how do i make it responsive? 😉

Hi. Video looks fine here. Can you explain clearly?

Email me if you have need any help (free, of course.). Answer within 24 hours.

How to: Setup password & share url - Insert Custom CSS - Page Header - Upload Custom Font - Upload File - Find Block ID - Contact Customer Care - Learn CSS - Custom Popup - Testimonial Slider

I'm Tuan, blogger/owner of a free library for children in Vietnam. Helping the community is a hobby. Contact me via email.

Link to comment
  • 0
21 hours ago, tuanphan said:

Hi. Video looks fine here. Can you explain clearly?

Hi tuanphan!

Thank you so much for your help.

- Is there a reason why the autoplay does not work in the normal video box (lower video on the homepage)?

- How can i make the upper video (the same one that is auoplaying now) fullscreen and that it works responsive? It is way to big on mobile and too small on my iMac. It should automatically adjust the width of the screen.

In general, I want to make all videos on the site autoplay and in a loop, also the ones in work/motion.

Many thanks

Sibylle

Link to comment
  • 0

I was having a similar issue and this worked for me. I had a video added to my site with the proper autoplay and loop selections checked when generating the embed code from Vimeo. However, it would still appear on my Squarespace site with a play button visible and I'd manually have to hit play to get the video started. This code below resolved the issue, just copy and insert your unique number in the red text which is located at the end of the Vimeo URL (usually 9 digits). Hope it helps. My video now autoplays and loops automatically.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/insertyourVimeovideo#here?title=0&byline=0&portrait=0&transparent=0&autoplay=1&muted=1&loop=1&autopause=0" width="100%" height="100%" frameborder=“0” allowfullscreen allow=autoplay></iframe>

Link to comment
  • 0
21 hours ago, CoolhandLuc said:

I was having a similar issue and this worked for me. I had a video added to my site with the proper autoplay and loop selections checked when generating the embed code from Vimeo. However, it would still appear on my Squarespace site with a play button visible and I'd manually have to hit play to get the video started. This code below resolved the issue, just copy and insert your unique number in the red text which is located at the end of the Vimeo URL (usually 9 digits). Hope it helps. My video now autoplays and loops automatically.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/insertyourVimeovideo#here?title=0&byline=0&portrait=0&transparent=0&autoplay=1&muted=1&loop=1&autopause=0" width="100%" height="100%" frameborder=“0” allowfullscreen allow=autoplay></iframe>

Hi CoolhandLuc

Unfortunately it still does not work. 

This is my code:

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/330769192?app_id=122963" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen title="FlabbyMind"></iframe>

But anyways, thank you for your help.

Sibylle

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...