Jump to content

7.1 Gallery captions not working in Safari Browser

Recommended Posts

Site URL: https://lba.squarespace.com

Hi Everyone....I'm hoping someone can help me with an issue I'm having with Gallery Captions in 7.1.

For some reason the captions over each gallery image are not showing properly on my "work" page in Safari browser. But they seem to show up correctly on Chrome and Microsoft Edge.  

The gallery section is 60% of the width and justified to the right, so I think that might be affecting the captions.

Any thoughts on how to fix this?

Also, I had a lot of difficulty getting captions to show up on mobile devices and tablets so I ended up removing them entirely. If you have any thoughts how to get them to show up I would appreciate it!

Website: lba.squarespace.com
password: lba

Thank you!

LBA

Link to comment
  • Replies 5
  • Views 491
  • Created
  • Last Reply
46 minutes ago, tuanphan said:

Hi,

Where is gallery?

Safari on Mac or iPhone?

The issue where the captions are either missing or clipped off seems to be only on Mac desktops and laptops running Safari.

I even tested Chrome on those computers and it looks fine.

 

thanks for your help. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.