Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Blog post header issue on Nueva Squarespace 7


Go to solution Solved by derricksrandomviews,

Recommended Posts

Site URL: https://www.waterstonestudio.com/blog/template-post

Hi all! I'm a bit stuck on a custom piece that I can't seem to get to work. I have a site that the logo is white, works on every page until the client asked for a blog. Now the logo isn't visible, and I'm having a  hard time getting any code to fix the issue. 

I've gone two routes:

1. Preferred route: Switching to an alt logo (black) for just the blog pages. I tried this code, but no luck

In the "Post Blog Item Code Injection" option
 <script>
  $(function(){
    $(".Header-branding-logo").attr("src","https://static1.squarespace.com/static/5da9f92320fb34767c3c9b64/t/5fbed5e8f8cdb769c6ca2563/1606342120748/logo-final-horizontal-BK.png");
  });
</script>

 

Then I figured, why fight with it, just make the header gray to allow the logo to be visible... but that doesn't seem to want to work either. 

//blog page header fix//
.collection-type-blog-basic-grid.view-item header#header {
    background: #000 !important;
}

Honestly, I'm usually in Brine, so i'm not sure if its a template issue that I'm just not targeting these things correctly or if I'm just off base all together. 

Any ideas? Thanks everyone!!

Edited by ratkaj
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...