Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Blog Post Thumbnail not showing (Mentor Template)


Recommended Posts

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

As your site is using a Brine-family template (Squarespace 7.0) there's a tweak within Design > Site Styles that enables or disables blog list thumbnails. Check that this is enabled.    I

Thank you so much Paul! This worked. 

Posted Images

Please give us the URL for your website and if it is a private site, set up a site wide password for us to take a look at your issue.

Recently I read a thread where folks were discussing a temporary issue with uploading images. Could that be what happened to you? Have you tried re-uploading an image to see if the issue is resolved.

Hello I'm Thomas. I've been getting websites up and running for 26 years. I want to help you at whatever level meets your needs, from as little (if you're a DIYer) to as much as you need.

Link to post
On 9/3/2020 at 10:02 PM, Dami said:

Blog Post Thumbnail not showing. I have uploaded the thumbnail but on the main page the thumbnail doesn't show.

As your site is using a Brine-family template (Squarespace 7.0) there's a tweak within Design > Site Styles that enables or disables blog list thumbnails. Check that this is enabled.

blog-list-show-image-site-styles.thumb.png.4435d5a6a13550f942ebfb3c0804f783.png  

If this helps you, please click "Like" below  ⬇️

sf-digital-signature-logo-email145.png.46606a2288a2847f44d81b9b7b58f3a5.png
Hi, I'm Paul, founder of SF Digital, a specialist company building the features that Squarespace didn't include.
Explore our range of Squarespace Extensions, including the Wishlist, Variant Availability and Datepicker Extension
Note that links in my posts may be affiliate links. Need personal help? 
Book a Squarespace Expert.

Link to post
  • 2 weeks later...
On 9/5/2020 at 11:58 AM, paul2009 said:

As your site is using a Brine-family template (Squarespace 7.0) there's a tweak within Design > Site Styles that enables or disables blog list thumbnails. Check that this is enabled.

blog-list-show-image-site-styles.thumb.png.4435d5a6a13550f942ebfb3c0804f783.png  

If this helps you, please click "Like" below  ⬇️

Thank you so much Paul! This worked. 

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...