Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0

Transparent mobile header goes wrong when page is in a folder, Brine


sophiekaz

Question

Hi there, 

I've used the code below to set up a transparent mobile header for my site which uses the Brine template.  The mobile nav header now sits nicely over each index page banner image: 

@media only screen and (max-width: 640px) {
.Mobile-bar--top {
background: hsla(0,0,0,0) !important;
position: relative;
z-index: 1 !important;
}
.Index-page--has-image:first-of-type {
margin-top: -100px !important;
position: relative;
z-index: 0 !important;
}
.sqs-block-content:first-of-type {
margin-top: 50px !important;
position: relative;
z-index: 0 !important;
}
}

However, this code only works for index pages and I've come to a problem when my pages sit under a folder. The mobile banner for these pages is located below the nav header so that the mobile header is now white and illegible because the logo and nav icons are white too (please see image).  Is there any way to fix this, other than adding a background colour to the mobile bar of these particular pages?  I'd really like to have the banner image sit behind the mobile nav menu, as it does with the index pages.

Any advice would be greatly appreciated!

Thanks very much 🙂

20200827_201745.jpg

Link to post
  • Answers 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Popular Posts

Hi, Please share your website URL. Best, Leopold

You're welcome. Feel free to ask me when you are ready! Best, Leopold

Hi Leopold, On further reflection, I'm not sure that I can actually share the URL at this stage as the site content is somewhat confidential until it is finalised by the client and goes 'live'.  If I

Posted Images

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Leopold, On further reflection, I'm not sure that I can actually share the URL at this stage as the site content is somewhat confidential until it is finalised by the client and goes 'live'.  If I still have the issue by that point, is it OK for me to get back in touch with you then to share the URL?

Best, 

Sophie

Link to post
  • 0

Thanks Leopold!  I managed to solve this with a very simple fix - I don't know why I didn't think of it earlier!  All I had to do was create the pages as sections under an index in the unlinked section, and then add them as links under the folder for my drop down menus.  So now the page structure and formatting is uniform throughout the site 🙂 

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...