Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Issues with Markdown Blocks


Recommended Posts

Site URL: https://www.vamicreations.com

Hello all, I have a question regarding the Markdown blocks and adding the nofollow coding.  I've done the coding that others here have recommended multiples times (my entire site (https://www.vamicreations.com) is filled with these and I have never had an issue with them till now).

About a week ago, every time I started either changing something small (even deleting a space or adding one) in a markdown block of already posted articles or even creating a new post and using the same exact code for the nofollow affiliate links, all nofollow links show to <a data-preserve-html-node="true" href= link and the rest of the code from other nofollow links...I am stumped as I have talked with Squarespace help who has checked coding and everything on their end and not found anything wrong - i.e. it renders fine for them, even on my site.  On my end, I have cleared any browsers I have used of caches, cookies, and history, restarted my computer, restarted the router, re-cleared all browsers on my computer, tried the iPad and my computer again and it's still doing the same thing. 

 

Thoughts on what else I could do to fix this?  I have not been able to do updates for over a week now or post new articles with anything markdown because of this and would greatly appreciate any assistance. 🙂

 

Thank you and looking forward to hearing thoughts on what I can do to fix this. 

 

Michele

Link to post
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Thanks! It hasn't yet and I've checked through the links but for me there wasn't a semicolon so still working on it. 🙂 Will put on here what the fix was whenever it is.  Thanks!   Michele

Can you share link to an example page where you use Markdown?

You can send your question to my email to get faster answer. / How to Setup Password & Share URL 

-- I'm Tuan, work for a non-profit project (build free libraries). I check the forum once or twice a day to help out the community. If you don't see me answering your question, you can send it to the email above. 

Link to post
  • 2 weeks later...

Hello,

Was this issue ever solved?  I have much the same issue going on, any <a href="...> links I put in turn to : <a data-preserve-html-node="true" href="https://

How can this be corrected?

Thanks,

Tami

Link to post

Ahhh, it the--  target="blank";> attribute.  Removing the semicolon fixed it.

I thought there was a semicolon there but I must be wrong, no semicolon.  Yay!!

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...