Jump to content

Page builder preview not displaying correctly after Media.net code injection

Recommended Posts

Hi,

I'm trying to use ads from Media.net on my site to generate some income.

For the ads to be able to display, Media.net requires me to add the following custome code to my site header using code injection:

<script type="text/javascript">
window._mNHandle = window._mNHandle || {};
window._mNHandle.queue = window._mNHandle.queue || [];
medianet_versionId = "3121199";
</script>
<script src="https://contextual.media.net/dmedianet.js?cid=8CUY1287I" async="async"></script>

However, after injecting this piece of code, my pages don't display properly in my Squarespace page builder. It does still display correctly in the live version though. The attached image shows what appears when I try to open a page in the site builder. As you can see, it seems like the page is only displayed in the header part of the page. The weird thing is though that sometimes it does display correctly, and sometimes it doesn't.

Does anyone have experience with this issue, know what the cause is and how to fix it?

Thanks in advance!

Tom

Untitled (1).png

Link to comment
  • 7 months later...
  • Replies 3
  • Views 813
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.