Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0
annahahn1993

maple brine theme- ajax loading not working on blog posts

Question

Site URL: https://plane-tunny-45nr.squarespace.com/archive/magicalcrisis

Hello!

password= test

 

my site uses the maple theme which is part of the brine family, because of this it is supposed to have ajax loading/lazy loading of images. The ajax loading works properly on normal pages, but does not work on blog posts, this is especially clear when viewe on mobile, the images on the blog load slowly because there are so many high resolution images that are all being loaded out of order, so even if the viewport is at the top of the page, resources are being used to load images at the bottom thus making image loading at the top very slow

this page works properly with the ajax

https://plane-tunny-45nr.squarespace.com/testajax

 

this blog post does not

https://plane-tunny-45nr.squarespace.com/archive/magicalcrisis

 

 

I only have the squarespace personal plan, I know that there is a lazy loading plugin available for plans with code injection however I would prefer not to upgrade just to get lazy load when it is supposed to be included.

 

How can I make lazy load/ajax load work properly for blog posts on the personal plan while using the brine theme? it is my understanding that this is supposed to work automatically and is a bug. Is there a work around without upgrading?

 

 

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...