Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0

FAQ Accordion not separating prose properly


Snowfirestorm

Question

Site URL: https://www.Lumediamusicworks.com/newcomers-guide

On the page LumediaMusicworks.com/newcomers-guide I have created an FAQ accordion. It expands just fine. But the prose I entered in the markdown box is not being separated as I told it to be. Instead prose is coming in all at once when you expand a question, instead of just the prose corresponding to the question is was designated to. I know that I typed in the code correctly in the markdown, it's the other stuff I am not sure I did correctly. Please help! -Julianna

Link to post
  • Answers 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well first I used old code from a different version of SS. I tried several things. This link https://www.youtube.com/watch?v=WfKYP8SXbho and then when that didn't work I kept finding other sources with this same Silvabokis information. Most of them were slight slight variations of that code by Silvabokis. Then, I realized i needed code for 7.1 version and followed those directions from here: https://www.youtube.com/watch?v=ftLx91Nn2i4 This code worked for the accordion but now the text is not separating. 

Link to post
  • 0

You can use this plugin to create accordion. Work great, easy to install/customize

You can send your question to my email to get faster answer. / How to Setup Password & Share URL 

-- I'm Tuan, work for a non-profit project (build free libraries). I check the forum once or twice a day to help out the community. If you don't see me answering your question, you can send it to the email above. 

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...