Jump to content

Closing </a> tag in code block fails

Recommended Posts

Site URL: https://www.zeiafoods.com/find-us-about-vertical-1

I am trying to use code blocks to create links to jump to different section of a page.  I have put code blocks above (<a id="RETAIL">) and below (<a/>) a text block which I then link on another part of the page ( <a href="#RETAIL">RETAIL</a>).  My problem is that this works in some parts of the page but not others.  It seems like I'm setting up code blocks in the exact same way, but the closing </a> tag shows up red sometimes (see screenshot for example, when I tried to set up a link in the restaurants section for MASSACHUSETTS), and I have no idea why.  Sometimes, the links still work even though  the closing tag is red.  What can I do to fix this problem? 

image.png.be1bd551bea858aef668cc89be196483.png

Edited by SBSB
Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Well, in my description of the problem,  I did include every bit of code that I used in the code blocks.  There isn't more.

The rest of the page was created using the options in the template, not by entering my own code.

Edited by SBSB
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.