Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0

H ref issues


sandracheesman

Question

Hi,

I wonder if you can help.  My site is https://bassoon-dog-tknb.squarespace.com/ and the pw: is SandraCB

As you can see from the image I am using an href nav command to (supposedly) enable a user to click on a link in the nav bar and it takes you to that page, all the other links in the nav bar have anchor links to take you to their position on the relevant page and they work fine.  

The thing I am struggling with is that suddenly (and it was fine up until last week) when you click on the link in the nav bar it does take you to the right page, but for some reason it scrolls down the page and does not land at the top of the page.

Help!  I just cannot see what I have done wrong and why it suddenly changed.

Thank you guys and gals 😊

screengrab 1.jpg

Link to post
  • Answers 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Popular Posts

There are quite a lot of posts about this...    

Posted Images

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
9 hours ago, Lingwisyer said:

There are quite a lot of posts about this...
 

 

You diamond!  I had searched and come up with nothing.  It has worked perfectly and thank you to   @Vigasan for his post.   Life savers the both of you 🙂 Thank you!

Edited by sandracheesman
Link to post
  • 0

I feel like the search function in this forum is broken as repeat posts are very common... Glad it all works for you now. Please mark as answered.

 

Ling.

Edited by Lingwisyer
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...