Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
carbureted

Product Block Issues

Recommended Posts

Hi,

I hope someone can give me some advice. For the past 24 hours I've been trying to link a few products to product blocks on my website. I'm experiencing two problems:

1) I am unable to associate products to product blocks. When presented with the popup box and the "search products" tool, I copy and paste the exact product name into the text field, but Squarespace is unable to find the product.

2) On a couple of occasions, the system was able to find the product page, but is associating the wrong image to the product. In these instances, I went back to the product page and verified the images, so I know that the system is in error.

Any thoughts on how to resolve this? I've sent two emails to Squarespace, but haven't heard back from them.

Thanks!

 

Share this post


Link to post

@jsdavey and @carbureted please report technical issues like this directly to Squarespace Customer Care. They do not monitor this forum for error reports. You can reach out to them here.


bug-product-block.png.7c8a5a1cd06a45f6a5b5198bdedde425.png

Edited by paul2009

sf-digital-signature-logo-email145.png.46606a2288a2847f44d81b9b7b58f3a5.png
Hi, I'm Paul, founder of SF Digital, a specialist company building the features that Squarespace didn't include.
Explore our range of Squarespace Extensions, including the Wishlist, Variant Availability and Datepicker Extension
Note that links in my posts may be affiliate links. Need personal help? 
Book a Squarespace Expert.

Share this post


Link to post

I got a response to issue #2 from squarespace: check the thumbnail image under the product page's "options" tab.

Still no resolution to issue #1. I was able to add a product yesterday, but I'm not sure why it worked that time, as I followed the same procedures. Perhaps there was a technical glitch on their side that was resolved.

Share this post


Link to post

I'm having this issue in all three functional internet browsers and have deleted cache, browsing history and restarted computer twice. Super frustrating. Still not showing me any updated or added products. PLEASE HELP!!

Share this post


Link to post
9 hours ago, matttipton said:

I'm having this issue in all three functional internet browsers and have deleted cache, browsing history and restarted computer twice. Super frustrating. Still not showing me any updated or added products. PLEASE HELP!!

I'm having the same issue - very frustrating....
I have too many products to add as new and delete unwanted just for an image. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...