Jump to content

Widgets showing on preview but not on live site

Recommended Posts

Hi,

I recently added a javascript code block to my website which appears fine during page preview and when editing the various blocks. However, the blocks don't appear when I navigate to the site via links or the URL. Is there a time delay on those widgets appearing on the website? 

Thanks

Link to comment
  • Replies 1
  • Views 525
  • Created
  • Last Reply

This could be a CORS, security or Ajax issue. It will really help us if you include a working link to the page in your question. It allows us to see the issue first-hand. If your site isn't live yet, please set a site password and tell us what it is, so that we can view it.
 

About me: I'm Paul. A SQSP User for 18 yrs, I joined Circle when it launched in 2016 and have been a Circle Leader since 2017. I value honesty, transparency, diversity and good design ♥.
Work: Founder of SF.DIGITAL, providing expertise and extensions to supercharge your Squarespace website. 
Content: Views and opinions are my own. Links in my posts may refer to my own SF.DIGITAL products or may be affiliate links.
Forum advice is free. You can thank me by clicking one of the feedback emojis below. Coffee fuels my work.

Book paid help with a Squarespace Domain

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Squarespace Webinars

Free online sessions where you’ll learn the basics and refine your Squarespace skills.

Hire a Designer

Stand out online with the help of an experienced designer or developer.