Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search

Not display branding and headline on cover page


Recommended Posts

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@mynameisbrand Also had problems with a Vimeo embed recently.  If he managed to resolve the problem he may be able to give you advice. 

You see it all the time. It's not related to this specific problem. 

It could be a problem at the Vimeo side or on the Squarespace side.  If I were you I would check with Squarespace Support to see if this is a known issue. 

You need to add a password to your site so that people can preview it.

https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/205815528-Site-wide-passwords

Please hit LIKE to share your appreciation of posts that are helpful or useful. 

The like button is somewhere over thereover-there.jpg

Of course, Likes don't pay the bills.. If you're looking for a Squarespace Developer you can hire me here

Link to post

Password was alrady in my previous post:

MaterialIncubator2019

 

I received a feedback from squarespace saying that they had problem during saving changes, so I made a new cover which looks like it solved that issue. Still cover pages is working weirdly like it doesn't save changes and displays pictures that I have never uploaded 😕

Link to post
22 minutes ago, federocolo said:

Password was alrady in my previous post:

MaterialIncubator2019

 

I received a feedback from squarespace saying that they had problem during saving changes, so I made a new cover which looks like it solved that issue. Still cover pages is working weirdly like it doesn't save changes and displays pictures that I have never uploaded 😕

most likely it has do with Vimeo URL i guess, cause with YT video it works. I even upgraded my Vimeo to a plus subscription to make this work and it still not happening

Link to post

@mynameisbrand Also had problems with a Vimeo embed recently. 

If he managed to resolve the problem he may be able to give you advice. 

Please hit LIKE to share your appreciation of posts that are helpful or useful. 

The like button is somewhere over thereover-there.jpg

Of course, Likes don't pay the bills.. If you're looking for a Squarespace Developer you can hire me here

Link to post

Hello Colin,

as always thanks for supporting!!

It looks like he created a new page and that fixed the issue for him, but I did that and also rechecked vimeo settings and they look correct.

When I inspect the page it calls out an error 'SQUARESPACE_ROLL UP is not defined'.. What does it mean? does it have something to do with this?

 

Link to post
4 minutes ago, federocolo said:

When I inspect the page it calls out an error 'SQUARESPACE_ROLL UP is not defined'.. What does it mean? does it have something to do with this?

You see it all the time. It's not related to this specific problem. 

Please hit LIKE to share your appreciation of posts that are helpful or useful. 

The like button is somewhere over thereover-there.jpg

Of course, Likes don't pay the bills.. If you're looking for a Squarespace Developer you can hire me here

Link to post

It could be a problem at the Vimeo side or on the Squarespace side. 

If I were you I would check with Squarespace Support to see if this is a known issue. 

Please hit LIKE to share your appreciation of posts that are helpful or useful. 

The like button is somewhere over thereover-there.jpg

Of course, Likes don't pay the bills.. If you're looking for a Squarespace Developer you can hire me here

Link to post
  • 1 month later...

Hi guys,

Yes as Colin assume - we recreated the cover page with another one. The issue was fixed and I have no idea where the problem was. Now we're having another issue with the video on cover page as it load the fallback image lots of times (on my computer) where I have a pretty good connection. I have tried several ways, but have not resolved this yet. Any input would be handy. 

The page is here: https://www.hoth.is

 

Best

Edited by mynameisbrand
missing url
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment


×
×
  • Create New...