Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Advanced Search
  • 0
ferrum

Three Sites: LAYOUT BROKEN SUDDENLY, Templates don't load! URGENT

Question

My websites (three with squarespace, two important commerce sites) all suddenly went weird.Looks like none of the template code is loading - the page looks like a mishap from 1998 internet days.

ferrum-d.comschmiedekurs.chschmiede-gentile.com

those are three individual websites - none does load properly.Even inside the squarespace site manager, they show up as "blank" and within the editor the entire layouting is missing.

This is extremly bad, as those are my main busienss pages.

Anyone? Squarspace? help? please?

Edited by ferrum
Initial Revision

Share this post


Link to post

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

Just seen this:https://status.squarespace.com/incidents/40r1b6f2zks5

apperntly this is large scale...hope this gets fixed asap

Share this post


Link to post
  • 0

Same here. My squarespace websites are not loading css correctly. Console giving a 503 so something is broken,.

Edited by OTIEN
Initial Revision

Share this post


Link to post
  • 0

Both of my sites are down too. All formatting and images are gone. The menu button is gone and unformatted plain-text is just listed in the top left corner. I'm not a developer and don't know how to fix this. Trying not to freak out.

Edited by streamlinemaps
Initial Revision

Share this post


Link to post
  • 0

All of mine did the exact same thing. And they are all client pages with two of them running ad campaigns that are sending users directly to the site.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...